Залезе слънцето в очите ни
(във кръв се дави всеки залез)
човешкото е кратко и умира –
а всяка смърт не обещава вечност.
Не всяка смърт е тъй необикновена -
тече във вените ти кал -
и само твоите очи си мислят,
че виждат залеза за кой ли път ...
© Силвия Всички права запазени