Feb 22, 2012, 11:30 PM

* * * 

  Poetry » Other
327 0 0

 

Залезе слънцето в очите ни

(във кръв се дави всеки залез)

човешкото е кратко и умира –

а всяка смърт не обещава вечност.

Не всяка смърт е тъй необикновена -

тече във вените ти кал -

и само твоите очи си мислят,

че виждат залеза за кой ли път ...

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??