29 mar 2013, 18:39

А денем нощните коне препускат към цветовете на дъгата 

  Poesía » De amor
606 0 2

@

Нощта, окъпана от топъл дъжд,

осъмва свежа като моминска гръд.

Момичето, сънувало любов,

все още язди нощните коне без път,

отново и отново стига хоризонта мокър,

разтяга го,

превръща онзи миг във вечност и

надава вопъл.

 @

Днес.

Днес ще го срещне – тя знае,

че ще го срещне и ще го познае

по аромата,

оставил отпечатък

на нощната ù плът.

Ще я прегърне Той - и тъй нататък.

@

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??