1 dic 2007, 8:11

"А изкуството е тревога" (Гео Милев) 

  Poesía » Otra
1589 0 8

 

"А изкуството е тревога",
хубаво казал го е поетът.

Колко ли безсънни нощи изнемога
вещае все заветът?

Пулсират с уморени очи
още нереализирани творчески

мечти. Стеле се зад всяка свенлива
нота - апология на чувствата с охота.

Тръпне душата в тревога,
тръпне и в очакване през

всяка нейна експресия
да прозира послание.

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??