С дни - Котето - в леглото
лежи до мене с гръб.
Различно е - горкото,
потънало е в скръб!
Не мърка, щом го пипна,
доволно не преде!
По плочките не припка
и сладко не яде!
В родопското - одеяло,
се свива на кълбо.
Там, цял ден да го гала,
нехае за любов!
Попитах, кво му липсва,
защо до мен тъжи?
Не бях изобщо стипса,
и имах куп пари!
А... Котето - трагично
втренчи в мен очи!
И някакси... цинично
в очи ми съобщи,
че трябва в нас да има
и втори котарак.
Поне веднъж в годината
на нашия матрак!
Погледнах го, стъписан
от странния хабер.
Бях седмица, замислен,
но тачех моя дзвер,
и днес, аз търся мъжки,
сиамски, млад ерген!
Без никакви задръжки,
потентен, нескопен!
Очаквам ви - на лични.
Ще плащам на сеанс.
Оферти - неприлични
не ще разглеждам аз!
Юри
Йовев
Юни
2021 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados
Роси! 😊🌹