5 oct 2011, 13:44

А ти? 

  Poesía » De amor
589 0 3

Вярно е... сгреших,

но всеки прави грешки.

И отново ти простих

за казаните думи тежки.

Обичай ме... не искам нищо друго,

бъди   до мен сега.

Поискай ме... ще бъда друга,

ще бъда с теб до края на света.

Аз искам пак да бъдем двама... и в добро и зло,

ще лекувам всяка твоя рана... защото с тебе сме едно.

Завинаги ще бъда твоя, дори когато ме боли...

ела до мен и целуни ме, аз простих... а ти?

© Даниела Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??