Вярно е... сгреших,
но всеки прави грешки.
И отново ти простих
за казаните думи тежки.
Обичай ме... не искам нищо друго,
бъди до мен сега.
Поискай ме... ще бъда друга,
ще бъда с теб до края на света.
Аз искам пак да бъдем двама... и в добро и зло,
ще лекувам всяка твоя рана... защото с тебе сме едно.
Завинаги ще бъда твоя, дори когато ме боли...
ела до мен и целуни ме, аз простих... а ти?
© Даниела Костова Всички права запазени