12 may 2009, 17:08

... 

  Poesía » De amor
574 0 1

Какво искам ли???

                        - целуни ме...

Утре нека е както преди...

За какво дишам ли???

                        - за теб, не си ли личи...

Сега ли искаш мен?

След толкова години сълзи,

                        ... самота?

Ами аз,

аз не съм ли важна???

Блян – така ме наричаш,

сякаш съм нереална...

                        ... Такава ли съм?

- ДА!?

Защо така ми отговаряш,

когато те погледна в очите?

                        ... Защо?

Защо ме разпиляваш?

Защо ме объркваш?

                        ... Защо?

Ти ли си моят спасител?

Измъкни ме от тъмата...

Ти ли си моят лечител?

Нека изчезне раната...

.........

Какво искам ли?

                        - целуни ме...

Нека утре е както преди...

© Мая Филт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Какво искам ли?
    - целуни ме...
    Нека утре е както преди...
    Това,което си описала в стиха си,ми звучи до болка познато...Поздрав,Мая!
Propuestas
: ??:??