30 ene 2011, 16:03

* * * 

  Poesía » Otra
453 0 3

Луната в облаци е пак обвита...

навън говори ми студена самота...

Аз няма вече никога да питам.

Къде си ти?... Къде е любовта?...

                                                                                                                                                                                                                                                                                                   14.09.2008г.

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??