8 mar 2023, 7:27

Осми март 

  Poesía
167 0 1

майката свята

е и светостта ѝ дивѝ

небесата 

 

майката свята

е и светостта ѝ творѝ

необята 

 

майката свята

е и светостта ѝ е

любвебогата

 

майката свята

е и светостта ѝ - чрез

Бог - са децата 

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??