8 мар. 2023 г., 07:27

Осми март 

  Поэзия
169 0 1

майката свята

е и светостта ѝ дивѝ

небесата 

 

майката свята

е и светостта ѝ творѝ

необята 

 

майката свята

е и светостта ѝ е

любвебогата

 

майката свята

е и светостта ѝ - чрез

Бог - са децата 

 

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??