22 jun 2018, 15:25

Абсурд някакъв 

  Poesía
164 0 0

Куп непослушни молекули,

устремени авантюристи,

безпризорно се сблъскаха,

с онова грубо упование,

разнищило фината тъкан

от чувствителни кристали.

Щели били, да постигнат

единство, някакво!? 
Рошаво недоумение!

Абсурд!

И все пак…

© Misteria Vechna Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??