Jun 22, 2018, 3:25 PM

Абсурд някакъв 

  Poetry
202 0 0

Куп непослушни молекули,

устремени авантюристи,

безпризорно се сблъскаха,

с онова грубо упование,

разнищило фината тъкан

от чувствителни кристали.

Щели били, да постигнат

единство, някакво!? 
Рошаво недоумение!

Абсурд!

И все пак…

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??