10 mar 2011, 12:29

* * * 

  Poesía
341 0 0

Човек не знае

защо плаче

и болката е щастие

и щастието болка

 

Душата вибрира

излива отрова

излива водата

   душата - се плакне

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??