Mar 10, 2011, 12:29 PM

* * * 

  Poetry
342 0 0

Човек не знае

защо плаче

и болката е щастие

и щастието болка

 

Душата вибрира

излива отрова

излива водата

   душата - се плакне

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??