7 ene 2009, 18:02

Агония 

  Poesía
1123 1 19

Не смей да отричаш вината,

защото кипи и горчи!

Не гледай цвета на стената,

а погледа в мойте очи!

 

В агония днес не превръщай

красивите стари мечти

и с грешни ръце не прегръщай

сълзите в две сини очи!

 

Не смей да дълбаеш с длетото

от остри и хладни лъжи!

Вземи си обратно свредлото,

което покоя разби!

 

Иди при греха от въздишки

и плувай до краен предел,

стопиха се златните нишки

на нашата приказна цел!

 

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??