21 may 2023, 22:30

Агро 

  Poesía » Otra
238 0 0

Само вятър вече мучи

във обора
и брули плодовете на необрани овошки,
а апартаментно отглеждани

хора
консумират яйца от свободни кокошки.

© Илиян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??