21 мая 2023 г., 22:30

Агро 

  Поэзия » Другая
144 0 0

Само вятър вече мучи

във обора
и брули плодовете на необрани овошки,
а апартаментно отглеждани

хора
консумират яйца от свободни кокошки.

© Илиян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??