5 nov 2015, 17:58

Ах, ох, брех любов... 

  Poesía » De humor
449 0 9

 

Ах, любов, защо си тъй жестока,
защо тъй честичко ми гасиш тока,
нима не знаеш, имам страх от мрака,
защо, любов, си толкоз лоша драка?

Ох, любов, нима не знаеш, че съм проста,
за теб ще спя и на чердже под моста,
мълви, любов, за мене сладки думи,
а аз ще те почерпя със локуми.

Брех, любов, защо си тъй жестока,
поспри любов, не ми изгасяй тока,
че вече знаеш имам страх от мрака,
бъди любов, а не ужасна драка.

Любовта:- Ох, како, лельо убавицо,
защо тъй пра`иш, магарицо,
и как да ти говоря сладки думи,
та аз съм алергична към локуми.



© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??