Търсиш богат с лимузина.
Всички ли търсят такъв?
С няколко ледчета в джина
мяташ му поглед за стръв.
Нямаш против да е женен,
само да има пари.
Ти да му смучеш от вените,
той да те боготвори.
Френската ривиера
да е неделен бакшиш.
Златната пудриера,
щом във ръката държиш
пак да напомня, че той е
твой безусловен фетиш.
Мислиш ли, че водопоя
вечен ще бъде? Грешиш!
Ти си продажна, безвкусна
и с бутафорен дизайн.
С тези изкуствени устни,
куха и сляпа фройлайн,
как не помисли - мъжете
хвърлят своя хайвер,
там, където жените
в тях не търсят банкер.
07.07.2019
© Мария Панайотова Todos los derechos reservados
Благодаря ти, че намина!