16 jun 2016, 10:19  

Ах ти, глупаво човече 

  Poesía » Otra
347 0 7

Ах ти, глупаво човече,

що ни даваш този зор?

Ние пък какво ти пречим,

та ни мориш със ,,ЗенкОр"?

 

Бог не е създал Земята,

за каквото искаш ти!

Тука всяко от цветята

иска му се да цъфти!

 

Спри, не ни убивай вече,

не ни пръскай със ,,ЗенкОр",

ний ще те красим човече,

щом превърнеш се във тор!

 

 

,,Зенкор"-хербицид за картофи, който унищожава всички широколистни тревисти растения и цветя без картофите

© Исмаил Али Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??