16.06.2016 г., 10:19 ч.  

Ах ти, глупаво човече 

  Поезия » Друга
344 0 7

Ах ти, глупаво човече,

що ни даваш този зор?

Ние пък какво ти пречим,

та ни мориш със ,,ЗенкОр"?

 

Бог не е създал Земята,

за каквото искаш ти!

Тука всяко от цветята

иска му се да цъфти!

 

Спри, не ни убивай вече,

не ни пръскай със ,,ЗенкОр",

ний ще те красим човече,

щом превърнеш се във тор!

 

 

,,Зенкор"-хербицид за картофи, който унищожава всички широколистни тревисти растения и цветя без картофите

© Исмаил Али Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??