Своенравна си, това го зная,
но също мила, дружелюбна, добра.
Дива, непокорна и красива-
северна черно-бяла луна.
Понякога си лоша и непослушна,
гледаш ме невинно след това.
Вдигаш ти лапа високо и сякаш ми казваш:
Извинявай, не исках така!
Макар понякога дива,
ти си моя звезда.
Бъди все така обичлива!
Куче за мен си едно на света!
Стихотворение написано за моето куче сибирско хъски,
което много обичам!
© Марина Буюклиева Todos los derechos reservados