28 ene 2010, 13:39

Акапелно 

  Poesía
412 0 1

Прибрах на топло новите мечти,                            

ще чакам пролет в косите ми да заблести.

Очите търсят прелетни ята,

ах, как е вяла твоята ръка.

 

Не ù достигат сили зимата да преживее,

загубила бе в битка още в есента.

Стани и виж, по-омайна иде пролетта,

отвори очи, до теб съм. Нежна е нощта...

© Пепи Оджакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??