10 jul 2007, 9:24

Ako 

  Poesía
742 0 2
АКО

Ако някога ме познаеш,
ще се спреш ли?
Ще ли ме  погледнеш ,
или студени ще се разминем?

Ако някога ме познаеш,
ще преглътнеш ли мъката?
Ще ли се  усмихнеш,
или ще ме отминеш?

Ако някога ме познаеш,
ще ли ме  прегърнеш?
Или ще махнеш за сбогом
на свойта любов остаряла?...

© Девисил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??