10.07.2007 г., 9:24 ч.

Ako 

  Поезия
767 0 2
АКО

Ако някога ме познаеш,
ще се спреш ли?
Ще ли ме  погледнеш ,
или студени ще се разминем?

Ако някога ме познаеш,
ще преглътнеш ли мъката?
Ще ли се  усмихнеш,
или ще ме отминеш?

Ако някога ме познаеш,
ще ли ме  прегърнеш?
Или ще махнеш за сбогом
на свойта любов остаряла?...

© Девисил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??