Jul 10, 2007, 9:24 AM

Ako 

  Poetry
743 0 2
АКО

Ако някога ме познаеш,
ще се спреш ли?
Ще ли ме  погледнеш ,
или студени ще се разминем?

Ако някога ме познаеш,
ще преглътнеш ли мъката?
Ще ли се  усмихнеш,
или ще ме отминеш?

Ако някога ме познаеш,
ще ли ме  прегърнеш?
Или ще махнеш за сбогом
на свойта любов остаряла?...

© Девисил All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??