10 июл. 2007 г., 09:24

Ako 

  Поэзия
744 0 2
АКО

Ако някога ме познаеш,
ще се спреш ли?
Ще ли ме  погледнеш ,
или студени ще се разминем?

Ако някога ме познаеш,
ще преглътнеш ли мъката?
Ще ли се  усмихнеш,
или ще ме отминеш?

Ако някога ме познаеш,
ще ли ме  прегърнеш?
Или ще махнеш за сбогом
на свойта любов остаряла?...

© Девисил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??