6 jun 2015, 21:25

Ако 

  Poesía » Otra
582 0 0

С ритъма на сърцето

пулсират неканени,

забравени чувства.

 

Ако има друг живот,

с теб ще се намерим

отново, това е съдба!

© Василена Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??