Jun 6, 2015, 9:25 PM

Ако 

  Poetry » Other
581 0 0

С ритъма на сърцето

пулсират неканени,

забравени чувства.

 

Ако има друг живот,

с теб ще се намерим

отново, това е съдба!

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??