10 dic 2019, 12:00

Ако имах луната 

  Poesía » Otra
623 1 0

Ако имах луната,
щях да я прегърна,
за да ми върне душата,
запявайки с красотата.

От нейната усмивка плаках,
от любовните и хладни нощи,
вечер с нея заспивах
и с моята любов умирах.

© Димитрина Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??