Dec 10, 2019, 12:00 PM

Ако имах луната 

  Poetry » Other
624 1 0

Ако имах луната,
щях да я прегърна,
за да ми върне душата,
запявайки с красотата.

От нейната усмивка плаках,
от любовните и хладни нощи,
вечер с нея заспивах
и с моята любов умирах.

© Димитрина Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??