10 дек. 2019 г., 12:00

Ако имах луната 

  Поэзия » Другая
622 1 0

Ако имах луната,
щях да я прегърна,
за да ми върне душата,
запявайки с красотата.

От нейната усмивка плаках,
от любовните и хладни нощи,
вечер с нея заспивах
и с моята любов умирах.

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??