10.12.2019 г., 12:00 ч.

Ако имах луната 

  Поезия » Друга
619 1 0

Ако имах луната,
щях да я прегърна,
за да ми върне душата,
запявайки с красотата.

От нейната усмивка плаках,
от любовните и хладни нощи,
вечер с нея заспивах
и с моята любов умирах.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??