11 ene 2011, 21:16

Ако можех 

  Poesía » De amor
740 0 6

 

Ако можех, когато ми липсваш,

с мисълта си да стигна до теб,

в тишината до теб да се сгуша,

бих била по–различен човек.

 

Ако можех, когато поискам,

да се вгледам във твоите очи

и със мислите твои да скитам,

бих се смяла, когато боли.

 

Ако можех, когато заспивам

и когато се будя сама,

бездиханна със теб да се сливам,

щях да бъда навярно добра.

 

Но не мога. Когато обичам

и бушува в мен диво страстта,

и когато от теб се отричам,

аз пак всъщност към тебе вървя.

© Ирена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??