28 ago 2008, 19:25

Ако никога 

  Poesía
702 0 7


    Ако никога


Ако никога любима с нежна ласка
не е сваляла желязната ти маска,
ако никога не те е стягало сърце
от протегнати ръчички на дете,
ако дърво красиво не те радва
и говориш с него само с брадва,
ако след раздяла ти се пее,
вместо душата да более,
ако винаги със всеки спориш
и недоволно само си мърмориш,
не си задавай никакви въпроси.
Сам ще си! Недей за обич проси!


© Илиана Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??