Aug 28, 2008, 7:25 PM

Ако никога 

  Poetry
698 0 7


    Ако никога


Ако никога любима с нежна ласка
не е сваляла желязната ти маска,
ако никога не те е стягало сърце
от протегнати ръчички на дете,
ако дърво красиво не те радва
и говориш с него само с брадва,
ако след раздяла ти се пее,
вместо душата да более,
ако винаги със всеки спориш
и недоволно само си мърмориш,
не си задавай никакви въпроси.
Сам ще си! Недей за обич проси!


© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??