18 oct 2006, 23:25

Ако някога... 

  Poesía
838 0 9

Ако някога си тръгнеш ти от мене...

ще опустеят улиците многолюдни,

залезът ще бъде тъжен всяка вечер,

а вълните ще се разбиват бурни!

Ако някога си тръгнеш ти от мене...

славеят ще пее само тъжна песен,

от небето няма слънцето да грее,

животът ми ще се превърне в есен!

Оставиш ли ме... тръгнеш ли си ти,

цветята росни ще повяхнат бързо.

Ще угаснат многобройните звезди,

и на облаците ще им бъде мъчно.

Остани... забрави, че има друго!

При мене всичко е в едно събрано,

послушай ми сърцето... бие лудо,

аз до гроб искам с тебе да остана!

© Людмила Нилсън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??