14 abr 2014, 0:54

Ако някой ден 

  Poesía » De amor
923 0 2

И ако някой ден си тръгна и ме няма вече,

Аз искам да остана спомен,

Ала не такъв горчив болезнен,

А ярък, весел като мене.

 

И ако повече не видим си очите,

Това не значи, че ще ги забравим

Че няма тайно в зимна вечер

Да се видим в сън омаен.

 

И ако искаш някой ден да поговорим,

Но дирите ми веч не знаеш,

Не, недей унива, а виж дълбоко във сърцето,

Оставила съм там подарък.

 

Ако ли пак след време дълго

Се срещнем някъде случайно,

Ще бъде среща съдбоносна,

Награда за търпението дълго.

 

Каквото и оттук нататък да се случи

Едно едничко нещо зная

И сто години време да не сме заедно,

Да бъдем непознати няма как да стане.

© Йълдъз Пелтекова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??