16 ago 2013, 20:26

Ако ти стиска/2 

  Poesía » De amor
638 0 3

 

 

Не ме издигай на пиедестал!

Високото ме плаши до припадък.

Аз съм вятърна. Ухая на скандал

и животът ми далеч не е порядък.

Безвкусна съм, ала понякога горча

и мога да се вмъкна във съня ти.

Не съм от кротките. Родена съм в дъжда

и нищо чудно да объркам мисълта ти.

 

Дамянов казал е: „Далеч ме дръж!“,

че близкото по мъничко убива.

Но ако ти стиска, пробвай да си мъж,

ако ли не, тогава си отивай!

 

 

 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??