Не ме издигай на пиедестал!
Високото ме плаши до припадък.
Аз съм вятърна. Ухая на скандал
и животът ми далеч не е порядък.
Безвкусна съм, ала понякога горча
и мога да се вмъкна във съня ти.
Не съм от кротките. Родена съм в дъжда
и нищо чудно да объркам мисълта ти.
Дамянов казал е: „Далеч ме дръж!“,
че близкото по мъничко убива.
Но ако ти стиска, пробвай да си мъж,
ако ли не, тогава си отивай!
© Сияна Георгиева All rights reserved.
Браво ти!