На света, който крачи забързан към нищото,
подарявам две плахи криле.
Старомодно икаровски, малко са теснички
за широките му рамене.
Скрий усмивката, друже и погледа ясен ми,
не повдигай зад мен рамене,
ако всеки дари по перце от крилата си,
не ще падне той на колене.
© Светличка Todos los derechos reservados