22 dic 2023, 21:41

Акростих 

  Poesía
228 3 2

Просто идва с едно мигновение,

отредения ден за завръщане.

Колко лесно е всяко спасение,

ако вярата ти е покъщнина .

Ясен път след кошмарното тление

няма без силно да се прегръща.

И любов да е, а не съмнение

една прошка лети вездесъща.

© Бисер Бойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??