Dec 22, 2023, 9:41 PM

Акростих 

  Poetry
218 3 2

Просто идва с едно мигновение,

отредения ден за завръщане.

Колко лесно е всяко спасение,

ако вярата ти е покъщнина .

Ясен път след кошмарното тление

няма без силно да се прегръща.

И любов да е, а не съмнение

една прошка лети вездесъща.

© Бисер Бойчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??