Просто идва с едно мигновение,
отредения ден за завръщане.
Колко лесно е всяко спасение,
ако вярата ти е покъщнина .
Ясен път след кошмарното тление
няма без силно да се прегръща.
И любов да е, а не съмнение
една прошка лети вездесъща.
© Бисер Бойчев Все права защищены