30 oct 2006, 12:16

АКУШИРАМ СЕБЕ СИ(цикъл) 

  Poesía
604 0 6
чаровни страсти
анатема над греха
рани от позор
-
иде цветен сън
мечти заместват бръчки
ангели летят
-
чудеса струят
ад и рай се сливат днес
реликви пишат




ЧАР....27.10.06...цикъл кратки източни форми

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??