30.10.2006 г., 12:16 ч.

АКУШИРАМ СЕБЕ СИ(цикъл) 

  Поезия
605 0 6
чаровни страсти
анатема над греха
рани от позор
-
иде цветен сън
мечти заместват бръчки
ангели летят
-
чудеса струят
ад и рай се сливат днес
реликви пишат




ЧАР....27.10.06...цикъл кратки източни форми

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??