Самотните... самотни ли са или самотата
ги крепи и дали усещат тъмнината
на човешките беди. Тъгуват ли!?
Преглъщат вярата с лъжи.
Нали Светът за хората живее...
и времето Света върти!
Полярна нощ в която мечките умират.
А чукчито усмивка ни дари.
Тук ли сме, живеем ли живота?
Отреден ни от Бога със любов...
Но алчността, тя нас погуби!
За пари продадохме и любовта.
© Ангел Todos los derechos reservados
Хубава и усмихната вечер!!!🌹🌹🌹