15 feb 2008, 8:42

Алчност 

  Poesía » Civil
1778 1 29

Със алчност са пропити сетивата,

в ближния с неверие се вглеждаме...

И все по-граблива е ръката,

и все по-сиромаси изглеждаме...

 

 

 

Заграбеното с нас ли ще замъкнем

в студените си бездиханни гробове?

На бедните и ризите ще смъкнем...

А ковчезите ни нямат джобове!...

© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??