4 may 2007, 13:28

Алекс Раева 

  Poesía
581 0 2
О, Алекс, не мога без теб!
Ти си моят ден.
Без теб не мога да живея, винаги за теб копнея.
Прекрасният ти глас ме изпълва с любов.
Не те виждам вече на малкия екран.
Колко сълзи за теб пролях.
Ти ухаеш на младост,
о, Алекс, ти си мойта радост!

© Кристина Станева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??